1 Ağustos 2015 Cumartesi

HO GOO'S LOVE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Başrollerinde :

Choi Woo Shik ( Kang Ho Goo )
UEE ( Do Do Hee )
Im Seulang ( Byeon Gang Chul )
Lee Soo Kyung ( Kang Ho Gyeon)

Oynadığı dizi 16 bölüm , romantik - komedi  türünde .

TVN dizilerini izlemeyi seviyorum çok fazla ilgi çekmese de izleyenlerin sevdikleri diziler oluyor .Bu dizide onlardan biriydi konusu ilginç,oyunculuklar çok iyiydi.İzlerken farkına varmadan etkisi altına alan kendini sevdiren dizilerden .

İlk bölümler biraz ağır ilerlese de sonrasında açılan içinde entrika olmayan ,bolca gülümseten ,stressiz,naif ,şeker gibi bir diziydi. Bende diziyi sevenlerdenim.Hala izlemeyenler varsa çok fazla bir beklenti içine girmeden izlerlerse pişman olmayacaklar.


Daha önce fated to love you 'da izlediğimiz Choi Woo Shik dizide Kang Ho Goo rolünde .
Kang Ho Goo garip isimli (korecede aptal ,salak gibi bir anlamı varmış ) oldukça saf ,çok naif ,insancıl.Lisede okulun en ezik tipi.Do Do He ilk aşkı zaten başka aşık olduğu kimsede olmamış.

You're Beatiful'daki cadi kız UEE dizide Do Do He rolünde.
Do Do He buz gibi soğuk lise yıllarında okulun en popüler kızı ,Kore'nin gururu yüzme takımında .Ho Goo lise yıllarından beri aşık Do Do He 'ye .Bir gün tesadüf eseri karşılaşıyorlar ama Do Do He hamile .Böylelikle kesişiyor yolları.


Im Seulang'ın canlandırdığı Byeon Gang Chul avukat ,çocukluğuna inilesi tip .Dizideki en eğlenceli karakterlerden biri Gang Chul selfie çılgını ama çektiği fotoğraflar birbirinden acayip.Coffee Prince vakası bu dizide de karşımıza çıkıyor ,erkek sandığı kıza aşık bu yüzden gay olduğunu düşünüp dizi boyunca acı çekti zavallım.

Kang Ho Gyeon , Ho Goo 'nun ikiz kardeşi. Gang Chul 'un aşık olduğu kız .Lise döneminde maskeyle dolaştığı için Gang Chul aşık olduğu kişinin Ho Goo olduğunu düşünüyor.Dizideki eğlenceli karakterlerden biride Ho Gyeon 'du . Kız  evde başka dışarı çıkınca tamamen bambaşka evrim geçiriyor resmen .




28 Temmuz 2015 Salı

EMRİVAKİ

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biride emrivaki .Anne-baba,akraba-arkadaş her ortamda vardır böyle tipler. Fikrini almadan senin adına hunharca başkalarına söz verilmesi ,senin dahil olmayı isteyip istememene bakılmadan yapılan planlar beni delirtiyor.
Hayır yani sen kimsin ki benim adıma planlar yapabiliyosun hadi anne- babanın yaptığı emrivakilere bir şekilde anam -babamdır deyip boyun eğiyorsun da arkadaşların yaptıklarına tahammülüm yok.İnsanların birbirini kullanma biçimlerinden en çekilmez olanı hele birde benim gibi karşındaki insana kolay kolay ''hayır'' diyemiyorsan vay haline istemeden dahil edildiğin planlara sinirden gözü dönmüş şekilde uymak kaçınılmaz oluyor.
Beni mutsuz eden istemeden uymak zorunda kaldığım emrivakilere tahammül etmektense,karşısındaki insana bu şekilde davranmaktan zevk alan, bencil sadece kendini düşünen  insanları hayatımdan çıkarmak en doğrusu yada kafa göz dalacaksın kökten çözüm bir daha emrivaki yapmaya cesaret edemeyecek .

24 Temmuz 2015 Cuma

SHİN MİN AH -KİM WOO BİN AŞKI

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Twitter 'da Shin Min Ah 'ı gündem yapacak kadar bomba etkisi yarattı bu haber türk hayranları arasında.efendim Shin Min Ah -Kim Woo Bin ikilisi 2  aydır birlikte olduklarını açıklamış.Ben yakıştırdım bu ikiliyi sevindim de bu birlikteliğe çünkü Shin Min Ah ile So Ji Sub oppamın sevgili oldukları dedikoduları çıkmıştı bir zamanlar  , birlikte oynayacakları yeni dizi haberini okuyunca  ''noluyo'' derken bu güzel haber sevindirdi beni. Shin Min Ah , So Ji Sub 'a uzak Kim Woo Bin 'e yakın olsun.Mutlulukları daim olsun :)

20 Temmuz 2015 Pazartesi

SONUNDA BEKLENEN HABER ..SO Jİ SUB YENİ DİZİ MÜJDESİ

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Sonunda merakla beklediğim dizi haberi geldi . So Ji Sub yeni dizi müjdesiyle yüzümü güldürdü. Üstelik partneri de Shin Min Ah .Dizi'' OH MY GOD'' KBS'de pazartesi ve salı günleri yayınlanacakmış ve romantik-komedi türünde olacakmış. Diziyle ilgili haberler şimdilik bu kadar.Heyecanla ve merakla bekliyorum dizinin diğer ayrıntılarını.

17 Temmuz 2015 Cuma

İYİ BAYRAMLAR

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Çocukların ölmediği ,savaşın olmadığı,insanların yüzünün güldüğü bir bayram olması dileğiyle. Ramazan bayramınız mübarek olsun.

15 Temmuz 2015 Çarşamba

PRODUCER / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Diziden daha önce ufakta olsa burada bahsetmiştim .Bu sezon yayınlanması heycanla beklenen ama izleyenlerin hayal kırıklığına uğradığı dizi producer.

Senaryosunu You Came From The Stars 'ın senerasti Park Ji Eun'nun yazdığı 12 bölüm ve romantik-komedi türündeydi.
Diziyi bende merakla bekleyenlerdendim .Pek bi sevdiğim Gong Hyo Jin ve tabi ki Kim Soo Hyun'nun başrollerini paylaştığı diziyi izlemesem taş olurdum .

Dizi alışıldık Kore dizilerinden çok farklıydı.Kore TV sektörünün kamera arkası görüntülerini dizi yapmışlar.Karakterler çok gerçekçiydi.Türkiye de pek sevilmese de Kore de dizinin reytingleri oldukça iyiymiş hatta 2. sezonun çekileceği söylentileri var .

Ben diziyi sevenler arasındayım . Sevdiğim oyuncuların yanısıra eğlenceliydi dizi ama 2.sezonu olursa izler miyim emin değilim zaten aynı oyuncularla devam edeceğini de pek düşünmüyorum.


Baek Seung Chan (Kim Soo Hyun ) Yakışıklı uzaylımız bu dizide oyunculuğu ne kadar geliştirmiş olduğunu kanıtladı bence . Saf görünen ama oldukça kurnaz Baek seung chan KBS 'de satjyer PD olarak işe başlıyor .Sunbae 'si Tak Ye Ji 'ne aşık


Ra Joon Ma (Cha Tae Hyun ) KBS ' de varyete bölüm PD 'si.Tak Ye Jin ile çocukluk  aynı zamanda ev arkadaşı .Tak Ye Jin 'ne aşık ama kendisine bile itiraf edememiş .


Tak Ye Jin (Gong Hyo Jin ) Dizinin paylaşılamayan kadını.KBS'de müzik bölüm PD 'si .Çok sert ve kurnaz olduğunu iddia eden ama oldukça saf ve yumuşak kalpli .Ra Joon Mo  'ya aşık.


Cindy ( IU ) Oyunculukta da oldukça başarılı kanıtladı bence bu diziyle .Bir idolun yalnızlığını ,idol olma süürecin de yaşadığı zorlukları oldukça iyi yansıttı.Cindy şaşkın PD Baek Seung Chan 'a karşılıksız ,umutsuzca aşık

Dizinin diğer bir güzelliği Lee Seung Gi 'yi izlemekti. Kısacıkta olsa görmek güzeldi .Yakın zamanda dizi haberi verip sevindirir bizi umarım.


12 Temmuz 2015 Pazar

EX GİRLFRİEND CLUB /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Yine bir TVN  dizisi.TVN dizileri kenarda köşede kalmış ama keşfedenlerin oldukça sevdiği dizilerdir .Bu dizide bunlardan biriydi benim için . Çok fazla dikkat çekmeyen ( kore de reytingleri kötü oluğu için 16 bölüm olan dizi 12 bölümde erken final yaptı ) ama oldukça eğlenceli bir diziydi .

Başroller de :

Song Ji Hyo (Kim Soo Jin )
Bun Yo Han (Bang Myeong Soo)
Lee Yoon Ji (Aslan -Jang Hwa Young )
Jang Ji Eun (Kedi - Na Ji A )
Hwa Young (Tilki -RaRa)
Do Song Woo ( Jo Gun )


Myeong Soo eski sevgilileriyle yaşadığı olayları anlatan ve bu sayede ünlü olan webtoon yazarı.Sevgililerini aslan ,tilki,kedi şeklinde  çiziyor kızların  karakterleriyle oldukça uyumlu hayvanlar :)İnternette yayınlanan hikayesi film şirketinin de dikkatini çekince hikayesi filme çevrilmek isteniyor


Film şirketinin yapımcısı soo jin .İşini çok seviyor.Yönetici şirketi iflasın eşiğine getirince , şirketi kurtarmasının tek yolu bu filmi çekmek .Ne yazık ki soo jin'de myeong soo ile kısa süreli bişeyler yaşamış geçmişte .

Bu arada filmin çekileceğini duyan eski sevgililerinde dahil olmasıyla dizi tam bir ilişki karmaşasına dönüşür.

Ben diziyi izlerken eğlendim.Kadrosu oldukça sağlamdı .Özellikle Byun Yo Han çok sevimliydi .Lee Yoon Ji 'yi izlerken kim bu kız diye sürekli kafama takılıp araştırınca kendisinin The King 2 Hearts 'taki güzel prenses olacağı aklıma gelmemişti.Öğrenince ufak çaplı bir şok yaşamadım değil .İzleyince bana hak vericeksiniz .Dizi sonradan açılan dizilerden.İlk bölümlerde eski sevgili kavgaları sıksada sonradan güzel bir aşk hikayesine dönüşüyor .

8 Temmuz 2015 Çarşamba

THE SCHOLAR WHO WALKS THE NİGHT /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

The scholar who walks the night bu uzun isimli diziyi izlemek için sabırsızlananlardanım.Uzun zamandır tarihi bir dizi izlememenin verdiği heyecan tabiki Lee Yoo Bi , üstüne birde içinde aşk,vampir gibi ögeler barındırdığını öğrenince diziyi başlamadan takip etmeye başladım .

Dizi bugün ( 8 temmuz ) MBC de başlıyor .Başrollerde

Lee Joo Gi
Le Yoo Bi
Shim Chang Mint
Lee Soo Hyuk
Kim So Eun



Konusu :
Vatana ihanet suçlamasıyla çöken üst düzey ailenin kızı (Lee Yoo Bi) erkek kılığında kitap satışı yapıyor .Gece yaptığı bir yürüyüş sırasında kendisini herkese cüzzam'lı yaşlı bilgin olarak tanıtan (Lee Joo Gi ) ile tanışır .Fakat yakışıklı bilginimiz vampirdir .

4 Temmuz 2015 Cumartesi

SENSORY COUPLE / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Dizinin konusu ve oyuncularından daha önce burada bahsetmiştim.Dizi bu sezon merakla beklediğim diziler arasındaydı  zira Park Yoo Chun 'u romantik komedilere çok yakıştırıyorum .


Choi Eun Seol ( Shin Se Kyung) okuldan eve geldiğinde anne ve babasını öldüren katille karşılaşır.Katilden kaçarken geçirdiği kaza sonucu komaya girer.6 ay sonra komadan uyandığında geçmişiyle ilgili hiç bir şeyi hatırlamıyor üstelik rengi değişen gözü sayesinde artık kokuları görebiliyor.Barkod cinayetinin tek tanığı olduğu için polis Oh Jae Pyo onu evlat edinir artık Cho Eun Seol ,Oh Cho Rim olarak hayatına devam eder.


Aynı gece Choi Moo Gak ( Park Yoo Chun ) 'ın kardeşi choi eun seol geçidiği kaza sonucu aynı hastanede tedavi oluyor .Katil isim benzerliğinden dolayı Choi Moo Gak 'ın kardeşini öldürüyor.Kardeşinin ölümü yüzünden geçirdiği ağır travma chi moo gak 'ı hissizleştirmiş,koku ve tad alma duygusunu kaybetmesine neden olmuştur.


Kwon Jae He ( Nam Goong Min ) ünlü şefimiz.Kız arkadaşı barkod seri katili tarafından öldürülmüş.Kendisi pek bir karizmatik ,yakışıklı .Şefle ilgili diziyi izlemeyenleri düşünerek yazacaklarımı bunlarla sınırlandırıyorum maalesef .

Bu arada CN Blue -jungshin 'de diziye konuk oyuncu olarak katılmıştı .


Abnormal summitte izlediğimiz  julien de konuk oyuncular arasındaydı

Benim dizi hakkında ki  düşüncelerime gelirsek  dizide mantık hataları olsa da diziyi  sevdiğim için beni çok fazla rahatsız etmedi .Park Yoo Chun ve Shin Se Kyung çok yakışmışlardı .Oh Cho Rim 'in deli dolu ,neşeli halleri   Choi Moo Gak 'ın hissiz ,duygusuz tavırları,deli gibi yemek yemesi ,kaynar içecekleri bir dikişte içimesi,aniden olduğu yerde uyuması çok sevimliydi  ayrıca içinde polisiye ,gerilim ,komedi ve aşk barındırdığı için izlenilesi... Dizi bu sezon oldukça ses getiren diziler arasındaydı hala izlemeyenler varsa izleyiniz izlettiriniz efenim .

30 Haziran 2015 Salı

THE KİNG 2 HEARTS /2012

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Başrollerde :
Lee Seung Gi - Lee Jae Ha
Han Ji Won-Kim Hyang Ah
Jo Jung Suk -Eun Si Kyung
Yoon Je Moon -Kim Bong Goo

Geçen yıl izleyip çok sevdiğim ,hala izlemeyenler vardır belki diye bahsetmek istediğim dizi The King 2 Hearts

İki güzel oyuncu Lee Seung Gi ve Han Ji Min hayranıysanız yada daha önce goong 'u izleyip bayılanlardansanız bu diziyi de izlemeniz gerekli kesinlikle .

Barış sevdalısı Güney Kore kralı biraz çocuk,ele avuca sığmayan kardeşi veliaht prens Lee Jae Ha 'yi Kuzey Kore bakanının kızı asker Kim Hyang Ah ile evlendirmek istemesiyle başlayan beraberinde birbirlerine aşık olan iki gencin yaşadıkları zorlukları anlatıyor.

Dizinin konusu kısaca böyle dizi kraliyet ailesini anlattığı için bolca (oldukça bol ) entrika içeriyor......Baş psikopatımız Kim Bong Goo bir türlü yakalanmak bilmeyen dizi bitene kadar sinirlerimizi tavan yaptıracak kadar entrikanın içinde yer alsa da dizide  güldüğüm sahneler çoğunlukla onun olduğu bölümlerdi.Ani sinirlenmeleri ,sinirlenince attığı çığlık :)

Lee Seung Gi ve Han Ji Won arasındaki yaş farkı göze çarpsa da rahatsız etmedi yada benim iki sevdiğim oyuncu olduğu için rahatsız olmadım .

Diziden aklım da kalanlar Kuzey Kore TV spikeri kadın ,Eun Si Kyung (sen ne tatlı bir muhafızdın )Tabiki nefretle başlayıp büyük aşka dönüşen Lee Jae Ha ve Kim Hyang Ah aşkı.


24 Haziran 2015 Çarşamba

EVDE KALDIM BEN !!!!!!

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

''Evde kalmak ''  gece dışarı çıkmayıp evde oturmak anlamından farklı şeyler çağrıştırıyorsa  artık sizin içinde tehlike çanları çalmaya başlamış demektir.

Aynı çanlar benim içinde çalmaya başladı.Aslında kendimi bildim bileli hiç evlilik planlarım olmadı benim. Bir gelinlik hayalim bile yoktur mesela.Her zaman okul bitsin ,güzel bir işim olsun ,kendi ayaklarımın üstünde durayım derken  gençlik geçip gitti.

Yalnız her şey iyi güzelde hesaplayamadığım tek şey varmış oda biyolojik saat.Efenim bu zalim olay bünyede öyle bir çocuk isteği yaratıyor ki evlere şenlik.

Tamamen evlilik karşıtı değilim aslında evlilik sevdiğin insanla olursa güzel şey aslında  ama mesele sevebileceğin adamı bulmak .Beyaz atlı prensten umudu keseli yıllar oldu.Kurbağadan prens yapmayı denesem de özünde kurbağa olan prens bir  süre sonra tekrar eski haline döndü .

Bir kaç yıl öncesine kadar evde kalmakta nedir ? Eşya mıyız biz arkadaş derken şu an itibarıyla büyük bir üzüntüyle söylüyorum ki bende evde kalmışım....

20 Haziran 2015 Cumartesi

ÖZÇEKİM ÇİLESİ

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Bir selfie çılgınlığı aldı başını gidiyor.86. oscar törenine damga vuran fotoğraftan sonra hızlı ve sinsi bir şekilde yayılmaya başlayan akım bizim tabirimizle özçekim artık öyle bir hal aldı ki elini sallasan selfie çeken birine değiyor.Olay öyle çılgın boyutlara ulaştı ki Amasyada selfie çeken nurtopu gibi şehzade heykelimiz bile var.

Bir tek ben sevmiyorum galiba bu özçekim şeysini belkide fotojenik olmadığımdan dolayıdır ama bir insanın sosyal medya hesaplarında 50 kere yüzünün fotoğrafını paylaşması da pek bir anlamsız geliyor.

Sizinde her anını çeken arkadaşlarınız var mı bilmiyorum ama benim bu selfie akımına kurban verdiğim bir arkadaşım var o kadar abarttı ki bu durumu buluştuğumuz zaman tek kelime bile etmeden onun kendini garip şekillere sokarak çektiği selfielerle dolduruyoruz zamanı .Etraftaki insanların ona bakması da cabası utanıyorum kızdan yahu .

Bu çılgınlığın tek güzel yanı ''arkadaşım bir fotoğrafımızı çek '' sözünü bir nebze olsun hayatımızdan çıkarmış olması.

14 Haziran 2015 Pazar

DİVORCE LAWYER İN LOVE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Basrollerini ;
Cho Yeo Jeong
Yeon Woo Jin 
Shim Hyung Tak
Wang Ji Won

paylaştığı dizi romantik -komedi türünde 

En son marriage not dating 'de izleyip sevdiğim Yeon Woo Jin 'in yeni dizisi üstelik romantik komedi olunca izlememek olmazdı .



Bir boşanma avukatı düşünün oldukça ünlü ama şeytanın avukatı resmen zaten lakabı da chucky yanında çalışanlara köpek muamelesi yapan ,davayı kazanmak için yasa dışı. olabilecek her yolu deneyen bi avukat Ko Cheok Hee (cho yeo jeong ).Yine yasa dışı yollarla elde ettiği delillerle kazandığı son davası karşı tarafın intiharıyla sonuçlanınca her şey tersine döner.Avukatlığı askıya alınır.

So Jung Woo (yeon woo jin ) hukuk eğitimine geçirdiği kaza sonucu ara vermiş chucky 'nin yanın ofis müdürü olarak çalışıyor.Chucky 'nin her türlü eziyetine maruz kalıyor tabiki .

Fakat 3 yıl sonra So Jung Woo avukat Ko Cheok Hee ofis müdürü olmuştur.Aynı büroda çalışmaya başlayınca aralarındaki ilişki aşka dönüşür.

İkisinin ilişkisini izlemek keyifliydi çok şapşik bir çift olmuşlardı.Her bölüm farklı bir boşanma davası işlenmiş ama oldukça durağan bir diziydi benim için sanki film olması gerekirken dizi yapılıp gereksiz uzatılmıştı.
Yeon Woo Jin hayranıysanız izleyebilirsiniz onun dışında boş vakitlerde izlenebilecek dizilerden birisi oldu benim için .


7 Haziran 2015 Pazar

OH MY GHOST DİZİSİ / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Oh my ghost dizisi temmuz ayında TVN 'de yayınlanıcak .TVN 'nin dizilerini seviyorum bu dizide konusu ve oyunculuklarıyla oldukça ilgi çekici .Hayaletli dizileri en son  master sun 'la bırakmıştım zira bu dizi bir an önce yayınlasa da izlesem isteği uyandırdı bende.
Diznin konusu:

Na Bong Sun ( Park Bo Young )bir restoranda şef olarak çalışıyor çok ürkek,utangaç uysal hiç arkadaşı yok ,öz güven sıfır silik bir tip yani . Şaman büyük annesi sayesinde hayaletleri görebiliyor. Bir gün çılgın birazda utanmaz bakire hayalet Shin Sun Woo ( Kim Seul Gi) tarafında bedeni ele geçiriliyor ve tamamen onun kişiliğine dönüşüyor.

 Kang Sun Woo (Cho Jung Seok) aynı restoranın yıldız şefi .etrafı kadınlarla çevrili ama o eski kız arakadaşını hala unutamadığından kimseyle ilgilenmiyor.  Na Bong Sun 'nun kişiliğindeki ani değişikliği fark edince onunla ilgilenmeye başlıyor .Tek sorun Kang Sun Woon hayaletlere inanmıyor.


3 Haziran 2015 Çarşamba

FALLİNG FOR İNNOCENCE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Nasıl anlatsam nereden başlasam bilemediğim yine 2015 'in en sevilesi dizilerinden biri olmaya aday  Falling For İnnocence.Gözlerimde kalp ifadesiyle izlediğim ,16 bölüm çok az biraz daha devam etsin diye üzüldüğüm bir dizi .Jung Kyung Ho (I m sorry I love you 'dan hatırlayacaksınız ) yok böyle bir şekerlik ,tatlılık,sevimlilik So Ji Sub 'oppama benzettiğim için mi bu kadar sevdim bilemedim ama gerçek hayatta da  Kang Min Ho  gibi adamlar olsaydı keşke diye hüzünlenmedim değil. Oyuncular  ayrıca mükemmeldi.

Kang Min Ho 'nun babası iyi niyetli ve hayırsever bir adam .Bu iyi niyeti suistimal edilerek ceo' su olduğu şirketi zimmete para geçirmek suçlamasıyla kardeşi tarafından elinden alınıyor. Olaydan bir kaç ay sonra babası ölünce annesi intihar ediyor küçük yaşta yaşadığı bu acılar ve intikam hırsı Kang Min Ho 'yu soğuk,duygusuz ve acımasız bir insan haline getiriyor.İntikam almak için geri dönüyor ama genetik bir kalp hastalığı var.1 aylık ömrü kaldığında organ nakliyle kurtuluyor .,
Yeni bir kalp yeni duyguları da beraberinde getiriyor.


Duygularla birlikte görünümü de değişiyor .Bu diziyi izleyip te Jung Kyung Ho' ya hayran olmayan yoktur sanırım küçük yaramaz çocuk halleri, ilk aşkı ve aşk acısı bu kadar sevimli olur.O gülünce gülüp ağlayınca bende ağladım yalan değil :) Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi Jung Kyung Ho yeni bir fangirl kazanmış bulunuyor.Ayrıca dizi boyunca şıklığıyla da kalbimi kazandı.


Kim Soon Jung (Kim So Yeon ) işkolik,sadık adeta sekreter olmak için doğmuş  Kang Min Ho 'nun şirketinde çalışıyor.  Evlenmek üzere olduğu nişanlısı kaza geçirip ölünce tesadüf bu ki nişanlısının kalbi bizim duygusuz CEO 'muzu hayata döndürüyor.


Lee Joon Hee (Yoon Hyun Min ) Kim Soon Jung ve nişanlısının çocukluk arkadaşı ama çocukluğundan itibaren sekreter kızımıza aşık,biraz ezik büyümüş bu yüzden aşkını bir türlü itiraf edememiş .Dizideki kötü adam.

Romantik-komedi izlemekten hoşlanıyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken diziler arasında. Benim  bu sezon izlediğim diziler arasında ilk 3 'ün için de kesinlikle yer aldı.

27 Mayıs 2015 Çarşamba

BLOOD /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Yayınlanmaya başlamadan önce oldukça ses getiren dizi konusuyla da oldukça dikkat çekiciydi haliyle bende merakla bekleyenler arasındaydım ama dizinin ilk bölümleriyle ilgili izleyenlerin yaşadığı hayal kırıklığı diziyi izlemeyi ertelememe sebep oldu.
Fakat dizinin konusu ilginç bulduğum ve oyunculukları merak ettiğim için izlemeye başladım
Dizinin ilk bölümleri  gerçekten kötüydü.özellikle vampire dönüşme sahneleri tırnaklar çok yapaydı Kore dizileri sayesinde yeşil göz dönüşüm simgesi olarak yer etti beynimde .Vampirlerin oldukları sahnelerde twilight izliyor gibi oldum bazı sahneler  birebir aynıydı neredeyse .Bu kadar sitemli sözden sonra birazda dizinin konusundan bahsetmek gerek :)

Park Ji Sang (Ahn Jae Hyun )ailesiyle birlikte Amerikada yaşıyor .Ji Sang henüz bebekken babası diğer vampirler tarafından öldürülünce annesiyle birlikte Jeju adasına kaçıp diğer vampirlerden saklanarak yaşıyorlar fakat bir süre sonra izlerini bulan vampirler annesini de öldürüyor.Büyüyen genç vampirimiz Ji Sang doktor oluyor ve ailesinin vampir olmasına neden olan virüsün izlerinin Taening kanser merkeziyle bağlantılı olduğunu öğrenince hastanede işe başlıyor .Dizi boyunca kıpkırmızı dudaklarla dolaştı Ahn Jae Hyuncum

Angel eyes 'da izlediğimiz Gu Hye Sun dizide doktor Yoo Ri Ta rolunden .Park Ji Sang la yolları küçükken Jeju adasında kesişiyor .Ji Sang  Ri Ta nın hayatını kurtarıyor ve yıllar son taening kanser merkezinde tekrar karşılaşıyorlar.sevip sevmediğim konusunda emin olamadığım bir karakterdi. Dizi boyunca bembeyaz bir suratla dolaştı


Ji Jin Hee kalbimdeki yeri her zaman farklıdır :)   ilk izlediğim kore dizisi saraydaki mücevher deki yakışıklı komutan min jeong-ho (cungomin ) oluyor kendileri . Dizide kötü rolde vampir doktoru canlandırıyor. Park Ji Sang 'ın anne ve babasının arkadaşı aynı zamanda onları öldüren kişi.Taening hastanesinin başhekimi hastanede kimsesiz insanlardan oluşturduğu denekler üzerinde virüsten geliştirdiği ilacı deniyor

Dizideki en sevimli karakter robot luvy 'di.Dizi ağır ilerliyor.Oyunculuklarda yeterli değildi sanki.ayrıca 16 bölümde bitirilmeliydi 20 bölüm biraz fazla olmuştu.İlginç bir şekilde dizi ya çok sevilmiş yada hiç sevilmemiş vampir konulu dizileri seviyorsanız çok fazla bir beklentiye girmeden  severek izleyebilirsiniz.Son olarak bölyle bir son yazarak içimin şişmesine sebep olan senariste saygılarımı sunuyorum.

23 Mayıs 2015 Cumartesi

SO Jİ SUB ESQUIRE 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum
so ji sub oppamın esquıre dergisi için yaptığı çekimlerin videosunu yayınlamamak olmazdı  ben ekrana yapışık izledim zira kendisi karizmanın vücut bulmuş hali  olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyor bu fotoğraflarla 



17 Mayıs 2015 Pazar

HYDE JEKYLL,ME

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Dizinin en büyük şanssızlığı kill me heal me gibi bir diziyle aynı sezon yayınlanması .İster istemez kıyaslama yapıldı ki bende izlerken aynısını yaptım .İndirdiğim halde izlemek için uzun zaman beklediğim diziyi netteki yorumlar nedeniyle ön yargıyla izlemeye başladım evet bu diziyi sadece Hyun Bin için izliyorum.

Diziden daha önce burada bahsetmiştim .


 Goo Seo Jin Wonderland ın sahibi( kore nin disneylandi ) .Küçük yaşta arkadaşı Lee So Hyun ile birlikte kaçırılıyor babası fidyecilerle anlaşmayı kabul etmeyince kendi çabasıyla arkadaşını orada bırakarak kaçıyor .Arkadaşını bırakarak kaçmanın verdiği suçluluk duygusu Seo Jin de obsesif komplesif bozukluğun ortaya çıkmasına neden olur yani ikinci bir karakter ortaya çıkarıyor'' Robin'' .Ortaya çıkan karakterin bu kadar baskın olması rahatsız ediciydi.


Başkan Seo Jin soğuk adamımız birazda korkak Robin ortaya çıkmasın diye her şeyden uzak durmuş .Kadınlar,aşk,heyecan duygusuz bir şekilde yaşayarak 5 yıl Robini kontrol altına almayı başarıyor ama  Seo Jin 'i tedavi eden doktor kesin tedaviyi bulduğunu söylediği gün kaçırılınca  Robin tekrar ortaya çıkıyor.



Vee Robin daha sevimli daha cesur olan karakter .Sevilmemesi de imkansız zaten o kocaman gamzeli gülüşüyle etrafta dolaşıyor.Dizi Seo Jin den çok Robin'in hikayesi bu yüzden biraz inandırılıcığını kaybetmişti bence. Son bölüme kadar Robin 'in  duygularını ,aşkını , yok olmama çabasını izledik

Karakterler birbirleriyle video yoluyla haberleşiyorlar Seo Jin gündüz Robin gece ortaya çıkıyor .Hangi ara dinleniyorlar  hala anlamış değilim :)


 Jang ha na Amerika'dan  Kore'ye wonderland da bulunan sirk için dönüyor.Tabiki Goo Seo Jin'e değilde Robin 'e aşık oluyor.Zaten dizide Robin ve Ha Na 'nın aşkını izledik.Goo Seo Jin 'nin aşkı arada kaynadı.


Yoon tae joo (sung joon ) zaten seviyorum kendisini bu dizide de yine oyunculuğunu konuşturmuş bu sefer farklı bir rolde spoliter olacağı için çok fazla bahsedemiyorum ama   artık başrol de izlesek derken yakın zamanda yeni bir dizide başrol de izleyecekmişiz kendisini zaten.

Dizi sıkıcıydı demek  haksızlık olur ama bir sonraki bölümü izlemek için de sabırsızlanmadım son bölümlere doğru diziyi sararak izleme isteği ağır bastı dizinin en güzel yanı Hyun Bin 'i izlemekti.
Son olarak bu sahnede size secret garden 'i hatırlatmadı mı ?




14 Mayıs 2015 Perşembe

HİDAMARİ NOKANOJO / GİRL İN THE SUNNY PALACE / 2013

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Kosuke Okuda ( Jun matsumoto ) ve Mao Matarai (Ueno jurı ) ortaokulda sınıf arkadaşı.Mao yetim ,evlat edinilmiş birazda bakımsız olduğundan sınıf arkadaşları tarafından dışlanıyor .Japon filmi vazgeçilmezi acımasız öğrenciler Mao'ya her türlü eziyeti yapıyorlar . Kosuke Mao 'nun koruyucu meleği adeta.



Yıllar sonra tesadüfen bir iş görüşmesinde karşılaşıyorlar .Mao oldukça güzelleşmiş.Kısa sürede arkadaşlıkları aşka dönüşüp evleniyorlar
Fakat mao'nun saklaması gereken bir sırrı var. Bir süre sonra kilo kaybetmeye,saçları dökülmeye başlıyor.

Filmin en ilginç yanıda bu sır zaten. Filmin ortalarına doğru sırrın ne olduğunu tahmin etmiş olsam da yok artık o kadarda değil dedim ama tam olarak o kadarmış :) Boş vaktiniz varsa izlenecek filmler arasında 

13 Mayıs 2015 Çarşamba

CONFESSİON

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


 Bu aralar Japon filmleri izleme modundayım .Romantik filmlere biraz ara verip zira bu güzel aylarda yalnızsanız hiç çekilmiyor bünyeyi biraz germek lazım diyerek gerilim filmlerine yöneldim . Confession psikolojik kısmı daha ağır basan bir gerilim filmi.Durağan ve kasvetli olmasına rağmen  filmin kurgusu sonuna kadar izlettiriyor.Konusu da oldukça ilginç


Öğretmen olarak son günü son dersinde yaptığı itiraflarla başlıyor film.
Yuko Moriguchi evlenmek üzereyken hamile olduğunu  aynı zamanda sevgilisinin HIV virüsü taşıdığını öğreniyor .Şans eseri hastalık Yuko ya bulaşmamış ,kızı toplumdan dışlanmasın diye bekar bir anne olarak çocuğunu büyütüyor.Bütün hayatını kızı Manami'ye adamış.Kızına bakan bakıcı hastalanınca Manami ders bitene kadar  annesini revirde bekliyor.
Bir gün ders bitiminde Manami 'yi bulamayan Yuko kızının okul havuzunda cesedini buluyor. Polis kayıtlarına kaza diye geçse de öğretmen öğrenci A ve öğrenci B nin kızını öldürdüğünü öğreniyor . Kanunda 14 yaşından küçük çocuklar ceza almadığı için polis raporuna itiraz etmeyip,çocukların cezasını kendisi vermeye karar veriyor
Son ders gününde öğrencilere sevgilisinin HIV virüslü kanını öğrenci A ve öğrenci B 'nin sütüne karıştırdığını itiraf ediyor

Öğretmenin intikam planı kusursuzdu.Tam olarak katil ruhlu çocuklardan bahsediyor film.Çocukları cinayet işlemeye iten sebepler çok güzel işlenmiş.Psikolojik gerilimden hoşlanıyorsanız bir göz atın  zaten film tuhaf şekilde kendini sonuna kadar izlettiriyor






 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review