14 Haziran 2015 Pazar

DİVORCE LAWYER İN LOVE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30


Basrollerini ;
Cho Yeo Jeong
Yeon Woo Jin 
Shim Hyung Tak
Wang Ji Won

paylaştığı dizi romantik -komedi türünde 

En son marriage not dating 'de izleyip sevdiğim Yeon Woo Jin 'in yeni dizisi üstelik romantik komedi olunca izlememek olmazdı .



Bir boşanma avukatı düşünün oldukça ünlü ama şeytanın avukatı resmen zaten lakabı da chucky yanında çalışanlara köpek muamelesi yapan ,davayı kazanmak için yasa dışı. olabilecek her yolu deneyen bi avukat Ko Cheok Hee (cho yeo jeong ).Yine yasa dışı yollarla elde ettiği delillerle kazandığı son davası karşı tarafın intiharıyla sonuçlanınca her şey tersine döner.Avukatlığı askıya alınır.

So Jung Woo (yeon woo jin ) hukuk eğitimine geçirdiği kaza sonucu ara vermiş chucky 'nin yanın ofis müdürü olarak çalışıyor.Chucky 'nin her türlü eziyetine maruz kalıyor tabiki .

Fakat 3 yıl sonra So Jung Woo avukat Ko Cheok Hee ofis müdürü olmuştur.Aynı büroda çalışmaya başlayınca aralarındaki ilişki aşka dönüşür.

İkisinin ilişkisini izlemek keyifliydi çok şapşik bir çift olmuşlardı.Her bölüm farklı bir boşanma davası işlenmiş ama oldukça durağan bir diziydi benim için sanki film olması gerekirken dizi yapılıp gereksiz uzatılmıştı.
Yeon Woo Jin hayranıysanız izleyebilirsiniz onun dışında boş vakitlerde izlenebilecek dizilerden birisi oldu benim için .


0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review