3 Haziran 2015 Çarşamba

FALLİNG FOR İNNOCENCE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30


Nasıl anlatsam nereden başlasam bilemediğim yine 2015 'in en sevilesi dizilerinden biri olmaya aday  Falling For İnnocence.Gözlerimde kalp ifadesiyle izlediğim ,16 bölüm çok az biraz daha devam etsin diye üzüldüğüm bir dizi .Jung Kyung Ho (I m sorry I love you 'dan hatırlayacaksınız ) yok böyle bir şekerlik ,tatlılık,sevimlilik So Ji Sub 'oppama benzettiğim için mi bu kadar sevdim bilemedim ama gerçek hayatta da  Kang Min Ho  gibi adamlar olsaydı keşke diye hüzünlenmedim değil. Oyuncular  ayrıca mükemmeldi.

Kang Min Ho 'nun babası iyi niyetli ve hayırsever bir adam .Bu iyi niyeti suistimal edilerek ceo' su olduğu şirketi zimmete para geçirmek suçlamasıyla kardeşi tarafından elinden alınıyor. Olaydan bir kaç ay sonra babası ölünce annesi intihar ediyor küçük yaşta yaşadığı bu acılar ve intikam hırsı Kang Min Ho 'yu soğuk,duygusuz ve acımasız bir insan haline getiriyor.İntikam almak için geri dönüyor ama genetik bir kalp hastalığı var.1 aylık ömrü kaldığında organ nakliyle kurtuluyor .,
Yeni bir kalp yeni duyguları da beraberinde getiriyor.


Duygularla birlikte görünümü de değişiyor .Bu diziyi izleyip te Jung Kyung Ho' ya hayran olmayan yoktur sanırım küçük yaramaz çocuk halleri, ilk aşkı ve aşk acısı bu kadar sevimli olur.O gülünce gülüp ağlayınca bende ağladım yalan değil :) Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi Jung Kyung Ho yeni bir fangirl kazanmış bulunuyor.Ayrıca dizi boyunca şıklığıyla da kalbimi kazandı.


Kim Soon Jung (Kim So Yeon ) işkolik,sadık adeta sekreter olmak için doğmuş  Kang Min Ho 'nun şirketinde çalışıyor.  Evlenmek üzere olduğu nişanlısı kaza geçirip ölünce tesadüf bu ki nişanlısının kalbi bizim duygusuz CEO 'muzu hayata döndürüyor.


Lee Joon Hee (Yoon Hyun Min ) Kim Soon Jung ve nişanlısının çocukluk arkadaşı ama çocukluğundan itibaren sekreter kızımıza aşık,biraz ezik büyümüş bu yüzden aşkını bir türlü itiraf edememiş .Dizideki kötü adam.

Romantik-komedi izlemekten hoşlanıyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken diziler arasında. Benim  bu sezon izlediğim diziler arasında ilk 3 'ün için de kesinlikle yer aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review