30 Haziran 2015 Salı

THE KİNG 2 HEARTS /2012

Gönderen lovely zaman: 12:30


Başrollerde :
Lee Seung Gi - Lee Jae Ha
Han Ji Won-Kim Hyang Ah
Jo Jung Suk -Eun Si Kyung
Yoon Je Moon -Kim Bong Goo

Geçen yıl izleyip çok sevdiğim ,hala izlemeyenler vardır belki diye bahsetmek istediğim dizi The King 2 Hearts

İki güzel oyuncu Lee Seung Gi ve Han Ji Min hayranıysanız yada daha önce goong 'u izleyip bayılanlardansanız bu diziyi de izlemeniz gerekli kesinlikle .

Barış sevdalısı Güney Kore kralı biraz çocuk,ele avuca sığmayan kardeşi veliaht prens Lee Jae Ha 'yi Kuzey Kore bakanının kızı asker Kim Hyang Ah ile evlendirmek istemesiyle başlayan beraberinde birbirlerine aşık olan iki gencin yaşadıkları zorlukları anlatıyor.

Dizinin konusu kısaca böyle dizi kraliyet ailesini anlattığı için bolca (oldukça bol ) entrika içeriyor......Baş psikopatımız Kim Bong Goo bir türlü yakalanmak bilmeyen dizi bitene kadar sinirlerimizi tavan yaptıracak kadar entrikanın içinde yer alsa da dizide  güldüğüm sahneler çoğunlukla onun olduğu bölümlerdi.Ani sinirlenmeleri ,sinirlenince attığı çığlık :)

Lee Seung Gi ve Han Ji Won arasındaki yaş farkı göze çarpsa da rahatsız etmedi yada benim iki sevdiğim oyuncu olduğu için rahatsız olmadım .

Diziden aklım da kalanlar Kuzey Kore TV spikeri kadın ,Eun Si Kyung (sen ne tatlı bir muhafızdın )Tabiki nefretle başlayıp büyük aşka dönüşen Lee Jae Ha ve Kim Hyang Ah aşkı.


0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review