4 Temmuz 2015 Cumartesi

SENSORY COUPLE / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30

Dizinin konusu ve oyuncularından daha önce burada bahsetmiştim.Dizi bu sezon merakla beklediğim diziler arasındaydı  zira Park Yoo Chun 'u romantik komedilere çok yakıştırıyorum .


Choi Eun Seol ( Shin Se Kyung) okuldan eve geldiğinde anne ve babasını öldüren katille karşılaşır.Katilden kaçarken geçirdiği kaza sonucu komaya girer.6 ay sonra komadan uyandığında geçmişiyle ilgili hiç bir şeyi hatırlamıyor üstelik rengi değişen gözü sayesinde artık kokuları görebiliyor.Barkod cinayetinin tek tanığı olduğu için polis Oh Jae Pyo onu evlat edinir artık Cho Eun Seol ,Oh Cho Rim olarak hayatına devam eder.


Aynı gece Choi Moo Gak ( Park Yoo Chun ) 'ın kardeşi choi eun seol geçidiği kaza sonucu aynı hastanede tedavi oluyor .Katil isim benzerliğinden dolayı Choi Moo Gak 'ın kardeşini öldürüyor.Kardeşinin ölümü yüzünden geçirdiği ağır travma chi moo gak 'ı hissizleştirmiş,koku ve tad alma duygusunu kaybetmesine neden olmuştur.


Kwon Jae He ( Nam Goong Min ) ünlü şefimiz.Kız arkadaşı barkod seri katili tarafından öldürülmüş.Kendisi pek bir karizmatik ,yakışıklı .Şefle ilgili diziyi izlemeyenleri düşünerek yazacaklarımı bunlarla sınırlandırıyorum maalesef .

Bu arada CN Blue -jungshin 'de diziye konuk oyuncu olarak katılmıştı .


Abnormal summitte izlediğimiz  julien de konuk oyuncular arasındaydı

Benim dizi hakkında ki  düşüncelerime gelirsek  dizide mantık hataları olsa da diziyi  sevdiğim için beni çok fazla rahatsız etmedi .Park Yoo Chun ve Shin Se Kyung çok yakışmışlardı .Oh Cho Rim 'in deli dolu ,neşeli halleri   Choi Moo Gak 'ın hissiz ,duygusuz tavırları,deli gibi yemek yemesi ,kaynar içecekleri bir dikişte içimesi,aniden olduğu yerde uyuması çok sevimliydi  ayrıca içinde polisiye ,gerilim ,komedi ve aşk barındırdığı için izlenilesi... Dizi bu sezon oldukça ses getiren diziler arasındaydı hala izlemeyenler varsa izleyiniz izlettiriniz efenim .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review