15 Temmuz 2015 Çarşamba

PRODUCER / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30

Diziden daha önce ufakta olsa burada bahsetmiştim .Bu sezon yayınlanması heycanla beklenen ama izleyenlerin hayal kırıklığına uğradığı dizi producer.

Senaryosunu You Came From The Stars 'ın senerasti Park Ji Eun'nun yazdığı 12 bölüm ve romantik-komedi türündeydi.
Diziyi bende merakla bekleyenlerdendim .Pek bi sevdiğim Gong Hyo Jin ve tabi ki Kim Soo Hyun'nun başrollerini paylaştığı diziyi izlemesem taş olurdum .

Dizi alışıldık Kore dizilerinden çok farklıydı.Kore TV sektörünün kamera arkası görüntülerini dizi yapmışlar.Karakterler çok gerçekçiydi.Türkiye de pek sevilmese de Kore de dizinin reytingleri oldukça iyiymiş hatta 2. sezonun çekileceği söylentileri var .

Ben diziyi sevenler arasındayım . Sevdiğim oyuncuların yanısıra eğlenceliydi dizi ama 2.sezonu olursa izler miyim emin değilim zaten aynı oyuncularla devam edeceğini de pek düşünmüyorum.


Baek Seung Chan (Kim Soo Hyun ) Yakışıklı uzaylımız bu dizide oyunculuğu ne kadar geliştirmiş olduğunu kanıtladı bence . Saf görünen ama oldukça kurnaz Baek seung chan KBS 'de satjyer PD olarak işe başlıyor .Sunbae 'si Tak Ye Ji 'ne aşık


Ra Joon Ma (Cha Tae Hyun ) KBS ' de varyete bölüm PD 'si.Tak Ye Jin ile çocukluk  aynı zamanda ev arkadaşı .Tak Ye Jin 'ne aşık ama kendisine bile itiraf edememiş .


Tak Ye Jin (Gong Hyo Jin ) Dizinin paylaşılamayan kadını.KBS'de müzik bölüm PD 'si .Çok sert ve kurnaz olduğunu iddia eden ama oldukça saf ve yumuşak kalpli .Ra Joon Mo  'ya aşık.


Cindy ( IU ) Oyunculukta da oldukça başarılı kanıtladı bence bu diziyle .Bir idolun yalnızlığını ,idol olma süürecin de yaşadığı zorlukları oldukça iyi yansıttı.Cindy şaşkın PD Baek Seung Chan 'a karşılıksız ,umutsuzca aşık

Dizinin diğer bir güzelliği Lee Seung Gi 'yi izlemekti. Kısacıkta olsa görmek güzeldi .Yakın zamanda dizi haberi verip sevindirir bizi umarım.


0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review