1 Ağustos 2015 Cumartesi

HO GOO'S LOVE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30

Başrollerinde :

Choi Woo Shik ( Kang Ho Goo )
UEE ( Do Do Hee )
Im Seulang ( Byeon Gang Chul )
Lee Soo Kyung ( Kang Ho Gyeon)

Oynadığı dizi 16 bölüm , romantik - komedi  türünde .

TVN dizilerini izlemeyi seviyorum çok fazla ilgi çekmese de izleyenlerin sevdikleri diziler oluyor .Bu dizide onlardan biriydi konusu ilginç,oyunculuklar çok iyiydi.İzlerken farkına varmadan etkisi altına alan kendini sevdiren dizilerden .

İlk bölümler biraz ağır ilerlese de sonrasında açılan içinde entrika olmayan ,bolca gülümseten ,stressiz,naif ,şeker gibi bir diziydi. Bende diziyi sevenlerdenim.Hala izlemeyenler varsa çok fazla bir beklenti içine girmeden izlerlerse pişman olmayacaklar.


Daha önce fated to love you 'da izlediğimiz Choi Woo Shik dizide Kang Ho Goo rolünde .
Kang Ho Goo garip isimli (korecede aptal ,salak gibi bir anlamı varmış ) oldukça saf ,çok naif ,insancıl.Lisede okulun en ezik tipi.Do Do He ilk aşkı zaten başka aşık olduğu kimsede olmamış.

You're Beatiful'daki cadi kız UEE dizide Do Do He rolünde.
Do Do He buz gibi soğuk lise yıllarında okulun en popüler kızı ,Kore'nin gururu yüzme takımında .Ho Goo lise yıllarından beri aşık Do Do He 'ye .Bir gün tesadüf eseri karşılaşıyorlar ama Do Do He hamile .Böylelikle kesişiyor yolları.


Im Seulang'ın canlandırdığı Byeon Gang Chul avukat ,çocukluğuna inilesi tip .Dizideki en eğlenceli karakterlerden biri Gang Chul selfie çılgını ama çektiği fotoğraflar birbirinden acayip.Coffee Prince vakası bu dizide de karşımıza çıkıyor ,erkek sandığı kıza aşık bu yüzden gay olduğunu düşünüp dizi boyunca acı çekti zavallım.

Kang Ho Gyeon , Ho Goo 'nun ikiz kardeşi. Gang Chul 'un aşık olduğu kız .Lise döneminde maskeyle dolaştığı için Gang Chul aşık olduğu kişinin Ho Goo olduğunu düşünüyor.Dizideki eğlenceli karakterlerden biride Ho Gyeon 'du . Kız  evde başka dışarı çıkınca tamamen bambaşka evrim geçiriyor resmen .




0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review