17 Mayıs 2015 Pazar

HYDE JEKYLL,ME

Gönderen lovely zaman: 12:30

Dizinin en büyük şanssızlığı kill me heal me gibi bir diziyle aynı sezon yayınlanması .İster istemez kıyaslama yapıldı ki bende izlerken aynısını yaptım .İndirdiğim halde izlemek için uzun zaman beklediğim diziyi netteki yorumlar nedeniyle ön yargıyla izlemeye başladım evet bu diziyi sadece Hyun Bin için izliyorum.

Diziden daha önce burada bahsetmiştim .


 Goo Seo Jin Wonderland ın sahibi( kore nin disneylandi ) .Küçük yaşta arkadaşı Lee So Hyun ile birlikte kaçırılıyor babası fidyecilerle anlaşmayı kabul etmeyince kendi çabasıyla arkadaşını orada bırakarak kaçıyor .Arkadaşını bırakarak kaçmanın verdiği suçluluk duygusu Seo Jin de obsesif komplesif bozukluğun ortaya çıkmasına neden olur yani ikinci bir karakter ortaya çıkarıyor'' Robin'' .Ortaya çıkan karakterin bu kadar baskın olması rahatsız ediciydi.


Başkan Seo Jin soğuk adamımız birazda korkak Robin ortaya çıkmasın diye her şeyden uzak durmuş .Kadınlar,aşk,heyecan duygusuz bir şekilde yaşayarak 5 yıl Robini kontrol altına almayı başarıyor ama  Seo Jin 'i tedavi eden doktor kesin tedaviyi bulduğunu söylediği gün kaçırılınca  Robin tekrar ortaya çıkıyor.



Vee Robin daha sevimli daha cesur olan karakter .Sevilmemesi de imkansız zaten o kocaman gamzeli gülüşüyle etrafta dolaşıyor.Dizi Seo Jin den çok Robin'in hikayesi bu yüzden biraz inandırılıcığını kaybetmişti bence. Son bölüme kadar Robin 'in  duygularını ,aşkını , yok olmama çabasını izledik

Karakterler birbirleriyle video yoluyla haberleşiyorlar Seo Jin gündüz Robin gece ortaya çıkıyor .Hangi ara dinleniyorlar  hala anlamış değilim :)


 Jang ha na Amerika'dan  Kore'ye wonderland da bulunan sirk için dönüyor.Tabiki Goo Seo Jin'e değilde Robin 'e aşık oluyor.Zaten dizide Robin ve Ha Na 'nın aşkını izledik.Goo Seo Jin 'nin aşkı arada kaynadı.


Yoon tae joo (sung joon ) zaten seviyorum kendisini bu dizide de yine oyunculuğunu konuşturmuş bu sefer farklı bir rolde spoliter olacağı için çok fazla bahsedemiyorum ama   artık başrol de izlesek derken yakın zamanda yeni bir dizide başrol de izleyecekmişiz kendisini zaten.

Dizi sıkıcıydı demek  haksızlık olur ama bir sonraki bölümü izlemek için de sabırsızlanmadım son bölümlere doğru diziyi sararak izleme isteği ağır bastı dizinin en güzel yanı Hyun Bin 'i izlemekti.
Son olarak bu sahnede size secret garden 'i hatırlatmadı mı ?




0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review