11 Mayıs 2015 Pazartesi

L-DK / 2014

Gönderen lovely zaman: 12:30


Yine manga uyarlaması bir film .Ben filmin çevrilmesini heyecanla bekleyenlerdendim .Japon filmlerine karşına da  boş değilim :) Dolayısıyla  severek izlediğim filmlerden birisiydi. 

Aoi Nishimori ( Ayame Gouriki) babası iş nedeniyle şehir  dışına çıkınca yeni bir liseye transfer olmak istemediği için yalnız başına yaşıyor.

Shuusei Kugayama (Kento Yamazaki )okulun en popüler ve en cool çocuğu .Kızların hepsi ona hasta ama kendisi pek ilgilenmiyor.Aoi 'nin en yakın arkadaşı moe okulda herkesin önünde Shuusei 'den hoşlandığını itiraf ediyor,yakışıklı olduğu kadar ukala da olan Shuusei kızı pekte hoş olmayan bir şekilde reddedince arkadaşının küçük düşürülmesine sinirlenen Aio Shuusei'yi yanlışlıkla merdivenlerden düşürüp,onu eve kadar taşımak zorunda kalınca aynı apartmanda bitişik dairelerde oturdukları ortaya çıkıyor.
Yaralı arkadaşına yardım eden Aoi yanlışlıkla Shuuseinin dairesindeki yangın söndürücü fıskiyeleri çalıştırınca ,Shuuseinin eve tamir olanak kadar Aio 'nun dairesinde birlikte yaşamaya başlarlar.



Güzel bir aşk filmiydi .Mangasını bilenler zaten filmi izlemişlerdir ama izlememiş olanlar varsa Japon filmlerini de seviyorlarsa sıkılmadan izleyecekleri bir film.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review