7 Mayıs 2015 Perşembe

CLOSE RANGE LOVE / KİNKYORİ RENAİ /2104

Gönderen lovely zaman: 12:30

Japon filmlerini severim bu filmde konusu itibariyle dikkatimi çekince başrolde Tomohisa Yamashita olunca izlenecekler listesinde ilk sırayı aldı 

Film manga uyarlaması .Genelde mangadan uyarlanan filmleri çok başarılı bulmasamda bu filmi çok beğendim .Japon filmlerindeki bu duygu yoğunluğunu seviyorum ve filmde yaşanılan aşkı  gerçekten hissediyorsunuz.
Konu itibarıyla lise yıllarında çoğumuzun başından geçen bir hikaye.öğrencinin öğretmene platonik aşkı (bende dershanede tarih hocama aşıktım ,tarihi sevmem bu yüzdendir )


Yuni Kururugi (nana komatsu ) okulun tuhaf olduğu kadar en başarılı öğrencisi.Tuhaflığı tepkisizliği sürekli aynı surat ifadesiyle dolaşıyor ,duygularını anlamak çok zor .İngilizce dışında bütün ders notları yüksek bu yüzden okuldaki bütün kızların hasta olduğu (haksız da sayılmazlar ) ingilizce öğretmeni Haruka Sakurai (tomohisa yamashita)


Yuri'ye her gün özel ders vermeyi teklif ediyor , böylece bugüne kadar duyguları saklayan yuri'nin öğretmenine aşık olması anlatılıyor filmde.

Romantik filmlerden hoşlanıyorsanız bu filmi de seveceksiniz. Çok sevimli , sıcak  izlerken keyif aldığım sıkılmadığım bir filmdi .Hala izlemeyen romantik film sevenlere tavsiye edilir .


0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review