30 Haziran 2015 Salı

THE KİNG 2 HEARTS /2012

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Başrollerde :
Lee Seung Gi - Lee Jae Ha
Han Ji Won-Kim Hyang Ah
Jo Jung Suk -Eun Si Kyung
Yoon Je Moon -Kim Bong Goo

Geçen yıl izleyip çok sevdiğim ,hala izlemeyenler vardır belki diye bahsetmek istediğim dizi The King 2 Hearts

İki güzel oyuncu Lee Seung Gi ve Han Ji Min hayranıysanız yada daha önce goong 'u izleyip bayılanlardansanız bu diziyi de izlemeniz gerekli kesinlikle .

Barış sevdalısı Güney Kore kralı biraz çocuk,ele avuca sığmayan kardeşi veliaht prens Lee Jae Ha 'yi Kuzey Kore bakanının kızı asker Kim Hyang Ah ile evlendirmek istemesiyle başlayan beraberinde birbirlerine aşık olan iki gencin yaşadıkları zorlukları anlatıyor.

Dizinin konusu kısaca böyle dizi kraliyet ailesini anlattığı için bolca (oldukça bol ) entrika içeriyor......Baş psikopatımız Kim Bong Goo bir türlü yakalanmak bilmeyen dizi bitene kadar sinirlerimizi tavan yaptıracak kadar entrikanın içinde yer alsa da dizide  güldüğüm sahneler çoğunlukla onun olduğu bölümlerdi.Ani sinirlenmeleri ,sinirlenince attığı çığlık :)

Lee Seung Gi ve Han Ji Won arasındaki yaş farkı göze çarpsa da rahatsız etmedi yada benim iki sevdiğim oyuncu olduğu için rahatsız olmadım .

Diziden aklım da kalanlar Kuzey Kore TV spikeri kadın ,Eun Si Kyung (sen ne tatlı bir muhafızdın )Tabiki nefretle başlayıp büyük aşka dönüşen Lee Jae Ha ve Kim Hyang Ah aşkı.


24 Haziran 2015 Çarşamba

EVDE KALDIM BEN !!!!!!

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

''Evde kalmak ''  gece dışarı çıkmayıp evde oturmak anlamından farklı şeyler çağrıştırıyorsa  artık sizin içinde tehlike çanları çalmaya başlamış demektir.

Aynı çanlar benim içinde çalmaya başladı.Aslında kendimi bildim bileli hiç evlilik planlarım olmadı benim. Bir gelinlik hayalim bile yoktur mesela.Her zaman okul bitsin ,güzel bir işim olsun ,kendi ayaklarımın üstünde durayım derken  gençlik geçip gitti.

Yalnız her şey iyi güzelde hesaplayamadığım tek şey varmış oda biyolojik saat.Efenim bu zalim olay bünyede öyle bir çocuk isteği yaratıyor ki evlere şenlik.

Tamamen evlilik karşıtı değilim aslında evlilik sevdiğin insanla olursa güzel şey aslında  ama mesele sevebileceğin adamı bulmak .Beyaz atlı prensten umudu keseli yıllar oldu.Kurbağadan prens yapmayı denesem de özünde kurbağa olan prens bir  süre sonra tekrar eski haline döndü .

Bir kaç yıl öncesine kadar evde kalmakta nedir ? Eşya mıyız biz arkadaş derken şu an itibarıyla büyük bir üzüntüyle söylüyorum ki bende evde kalmışım....

20 Haziran 2015 Cumartesi

ÖZÇEKİM ÇİLESİ

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Bir selfie çılgınlığı aldı başını gidiyor.86. oscar törenine damga vuran fotoğraftan sonra hızlı ve sinsi bir şekilde yayılmaya başlayan akım bizim tabirimizle özçekim artık öyle bir hal aldı ki elini sallasan selfie çeken birine değiyor.Olay öyle çılgın boyutlara ulaştı ki Amasyada selfie çeken nurtopu gibi şehzade heykelimiz bile var.

Bir tek ben sevmiyorum galiba bu özçekim şeysini belkide fotojenik olmadığımdan dolayıdır ama bir insanın sosyal medya hesaplarında 50 kere yüzünün fotoğrafını paylaşması da pek bir anlamsız geliyor.

Sizinde her anını çeken arkadaşlarınız var mı bilmiyorum ama benim bu selfie akımına kurban verdiğim bir arkadaşım var o kadar abarttı ki bu durumu buluştuğumuz zaman tek kelime bile etmeden onun kendini garip şekillere sokarak çektiği selfielerle dolduruyoruz zamanı .Etraftaki insanların ona bakması da cabası utanıyorum kızdan yahu .

Bu çılgınlığın tek güzel yanı ''arkadaşım bir fotoğrafımızı çek '' sözünü bir nebze olsun hayatımızdan çıkarmış olması.

14 Haziran 2015 Pazar

DİVORCE LAWYER İN LOVE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Basrollerini ;
Cho Yeo Jeong
Yeon Woo Jin 
Shim Hyung Tak
Wang Ji Won

paylaştığı dizi romantik -komedi türünde 

En son marriage not dating 'de izleyip sevdiğim Yeon Woo Jin 'in yeni dizisi üstelik romantik komedi olunca izlememek olmazdı .



Bir boşanma avukatı düşünün oldukça ünlü ama şeytanın avukatı resmen zaten lakabı da chucky yanında çalışanlara köpek muamelesi yapan ,davayı kazanmak için yasa dışı. olabilecek her yolu deneyen bi avukat Ko Cheok Hee (cho yeo jeong ).Yine yasa dışı yollarla elde ettiği delillerle kazandığı son davası karşı tarafın intiharıyla sonuçlanınca her şey tersine döner.Avukatlığı askıya alınır.

So Jung Woo (yeon woo jin ) hukuk eğitimine geçirdiği kaza sonucu ara vermiş chucky 'nin yanın ofis müdürü olarak çalışıyor.Chucky 'nin her türlü eziyetine maruz kalıyor tabiki .

Fakat 3 yıl sonra So Jung Woo avukat Ko Cheok Hee ofis müdürü olmuştur.Aynı büroda çalışmaya başlayınca aralarındaki ilişki aşka dönüşür.

İkisinin ilişkisini izlemek keyifliydi çok şapşik bir çift olmuşlardı.Her bölüm farklı bir boşanma davası işlenmiş ama oldukça durağan bir diziydi benim için sanki film olması gerekirken dizi yapılıp gereksiz uzatılmıştı.
Yeon Woo Jin hayranıysanız izleyebilirsiniz onun dışında boş vakitlerde izlenebilecek dizilerden birisi oldu benim için .


7 Haziran 2015 Pazar

OH MY GHOST DİZİSİ / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Oh my ghost dizisi temmuz ayında TVN 'de yayınlanıcak .TVN 'nin dizilerini seviyorum bu dizide konusu ve oyunculuklarıyla oldukça ilgi çekici .Hayaletli dizileri en son  master sun 'la bırakmıştım zira bu dizi bir an önce yayınlasa da izlesem isteği uyandırdı bende.
Diznin konusu:

Na Bong Sun ( Park Bo Young )bir restoranda şef olarak çalışıyor çok ürkek,utangaç uysal hiç arkadaşı yok ,öz güven sıfır silik bir tip yani . Şaman büyük annesi sayesinde hayaletleri görebiliyor. Bir gün çılgın birazda utanmaz bakire hayalet Shin Sun Woo ( Kim Seul Gi) tarafında bedeni ele geçiriliyor ve tamamen onun kişiliğine dönüşüyor.

 Kang Sun Woo (Cho Jung Seok) aynı restoranın yıldız şefi .etrafı kadınlarla çevrili ama o eski kız arakadaşını hala unutamadığından kimseyle ilgilenmiyor.  Na Bong Sun 'nun kişiliğindeki ani değişikliği fark edince onunla ilgilenmeye başlıyor .Tek sorun Kang Sun Woon hayaletlere inanmıyor.


3 Haziran 2015 Çarşamba

FALLİNG FOR İNNOCENCE /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum


Nasıl anlatsam nereden başlasam bilemediğim yine 2015 'in en sevilesi dizilerinden biri olmaya aday  Falling For İnnocence.Gözlerimde kalp ifadesiyle izlediğim ,16 bölüm çok az biraz daha devam etsin diye üzüldüğüm bir dizi .Jung Kyung Ho (I m sorry I love you 'dan hatırlayacaksınız ) yok böyle bir şekerlik ,tatlılık,sevimlilik So Ji Sub 'oppama benzettiğim için mi bu kadar sevdim bilemedim ama gerçek hayatta da  Kang Min Ho  gibi adamlar olsaydı keşke diye hüzünlenmedim değil. Oyuncular  ayrıca mükemmeldi.

Kang Min Ho 'nun babası iyi niyetli ve hayırsever bir adam .Bu iyi niyeti suistimal edilerek ceo' su olduğu şirketi zimmete para geçirmek suçlamasıyla kardeşi tarafından elinden alınıyor. Olaydan bir kaç ay sonra babası ölünce annesi intihar ediyor küçük yaşta yaşadığı bu acılar ve intikam hırsı Kang Min Ho 'yu soğuk,duygusuz ve acımasız bir insan haline getiriyor.İntikam almak için geri dönüyor ama genetik bir kalp hastalığı var.1 aylık ömrü kaldığında organ nakliyle kurtuluyor .,
Yeni bir kalp yeni duyguları da beraberinde getiriyor.


Duygularla birlikte görünümü de değişiyor .Bu diziyi izleyip te Jung Kyung Ho' ya hayran olmayan yoktur sanırım küçük yaramaz çocuk halleri, ilk aşkı ve aşk acısı bu kadar sevimli olur.O gülünce gülüp ağlayınca bende ağladım yalan değil :) Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi Jung Kyung Ho yeni bir fangirl kazanmış bulunuyor.Ayrıca dizi boyunca şıklığıyla da kalbimi kazandı.


Kim Soon Jung (Kim So Yeon ) işkolik,sadık adeta sekreter olmak için doğmuş  Kang Min Ho 'nun şirketinde çalışıyor.  Evlenmek üzere olduğu nişanlısı kaza geçirip ölünce tesadüf bu ki nişanlısının kalbi bizim duygusuz CEO 'muzu hayata döndürüyor.


Lee Joon Hee (Yoon Hyun Min ) Kim Soon Jung ve nişanlısının çocukluk arkadaşı ama çocukluğundan itibaren sekreter kızımıza aşık,biraz ezik büyümüş bu yüzden aşkını bir türlü itiraf edememiş .Dizideki kötü adam.

Romantik-komedi izlemekten hoşlanıyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken diziler arasında. Benim  bu sezon izlediğim diziler arasında ilk 3 'ün için de kesinlikle yer aldı.
 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review