14 Nisan 2015 Salı

HEART TO HEART DİZİSİ

Gönderen lovely zaman: 12:30

Bu sezon yayınlanan ses getiren diziler arasında kalsa da romantik-komedi sevenlerin bayılacakları bir dizi (biraz iddialı oldu sanki ama en azından ben bayıldım) Entrikasız ,kötü karakterlerin olmadığı içinde bolca aşk ve komedi barındıran dizi arıyorsanız işte o dizi heart to heart.
Oldukça doğal,çok fazla mekanın kullanılmadığı,sıcak,samimi ,özlediğim romantik komedinin güzel bir örneği
Son bölümlerde drama bağlasa da (içime işledi yani öyle bir dram )koreli senaristler diyerek görmezden geldiğimiz ,tek kusuru bu olan diziyi hala izlememiş olanlarınız varsa izleyiniz,izlettiriniz.


 Başrol deki kız çok tanıdık nerede izledim diye düşünürken kendisi protect the boss 'taki sekreter kızımızmış uzun saçta çok  yakışmış  .Cha hong do (choi kang hee) dışarı çıkamama  gibi bir dertten muzdarip.İnsanlarla iletişim kuramıyor kursa bile yüzü aşırı derecede kızarıyor.


Dışarıya sadece kafasında kask varken çıkabiliyor.Bu zamana kadar dışarıyla iletişimini büyük annesi sağlamış ,büyük anne ölünce  para kazanmak için halmoni kılığında evlere temizliğe gidiyor.


Plastik makyajı çok başarılıydı gerçekten choi gang hee yaşlanınca kesinlikle böyle bir tip olacak :) Dizi bitene kadar güzelleşmeyen,kıyafeti değişmeyen tek kadın  sanırım .Dizi başladığında nasılsa dizi bitince de aynıydı .


 Ko yi suk ( chun jung myung ) bu diziyle hayran sayısı tavan yapmıştır ,onlardan biride ben oluyorum  yok böyle  bir tatlılık ,sevimlilik . Okadar doğaldı ki diziyi bu kadar sevmemin nedeni de bu doğallık oldu sanırım ko yi suk psikiyatristimiz yine bir kore dizisi klasiği doktorunda psikolojik sorunları var. Cha hong do tedavi olmak için ko yi suk 'tan yardım isteyince yolları kesişiyor ve birbirlerinin yaralarını iyileştiriyorlar.


Jang doo soo ( lee jae joon)dedektifimiz, yine sevilesi ikinci adam durumu.O kadar anlayışlı ki böyle erkeklerin  dünyada nesli tükendi sadece Kore dizilerinde görmem mümkün artık .


Ko se ro (ahn so hee)ko yi suk 'un  çatlak kardeşi ,jang doo soo 'nun platonik aşığı .Doo soo 'nun bütün kararsızlığına rağmen  aşkından vazgeçmedi ,sonunda da amacına ulaştı.


Ve dizinin süprizi son bölümde bir kaç dakika gözlerime bayram ettiren sevimli ve karizmatik fırıncımız ki  daniel choi oldu .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review