28 Temmuz 2015 Salı

EMRİVAKİ

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biride emrivaki .Anne-baba,akraba-arkadaş her ortamda vardır böyle tipler. Fikrini almadan senin adına hunharca başkalarına söz verilmesi ,senin dahil olmayı isteyip istememene bakılmadan yapılan planlar beni delirtiyor.
Hayır yani sen kimsin ki benim adıma planlar yapabiliyosun hadi anne- babanın yaptığı emrivakilere bir şekilde anam -babamdır deyip boyun eğiyorsun da arkadaşların yaptıklarına tahammülüm yok.İnsanların birbirini kullanma biçimlerinden en çekilmez olanı hele birde benim gibi karşındaki insana kolay kolay ''hayır'' diyemiyorsan vay haline istemeden dahil edildiğin planlara sinirden gözü dönmüş şekilde uymak kaçınılmaz oluyor.
Beni mutsuz eden istemeden uymak zorunda kaldığım emrivakilere tahammül etmektense,karşısındaki insana bu şekilde davranmaktan zevk alan, bencil sadece kendini düşünen  insanları hayatımdan çıkarmak en doğrusu yada kafa göz dalacaksın kökten çözüm bir daha emrivaki yapmaya cesaret edemeyecek .

24 Temmuz 2015 Cuma

SHİN MİN AH -KİM WOO BİN AŞKI

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Twitter 'da Shin Min Ah 'ı gündem yapacak kadar bomba etkisi yarattı bu haber türk hayranları arasında.efendim Shin Min Ah -Kim Woo Bin ikilisi 2  aydır birlikte olduklarını açıklamış.Ben yakıştırdım bu ikiliyi sevindim de bu birlikteliğe çünkü Shin Min Ah ile So Ji Sub oppamın sevgili oldukları dedikoduları çıkmıştı bir zamanlar  , birlikte oynayacakları yeni dizi haberini okuyunca  ''noluyo'' derken bu güzel haber sevindirdi beni. Shin Min Ah , So Ji Sub 'a uzak Kim Woo Bin 'e yakın olsun.Mutlulukları daim olsun :)

20 Temmuz 2015 Pazartesi

SONUNDA BEKLENEN HABER ..SO Jİ SUB YENİ DİZİ MÜJDESİ

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Sonunda merakla beklediğim dizi haberi geldi . So Ji Sub yeni dizi müjdesiyle yüzümü güldürdü. Üstelik partneri de Shin Min Ah .Dizi'' OH MY GOD'' KBS'de pazartesi ve salı günleri yayınlanacakmış ve romantik-komedi türünde olacakmış. Diziyle ilgili haberler şimdilik bu kadar.Heyecanla ve merakla bekliyorum dizinin diğer ayrıntılarını.

17 Temmuz 2015 Cuma

İYİ BAYRAMLAR

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Çocukların ölmediği ,savaşın olmadığı,insanların yüzünün güldüğü bir bayram olması dileğiyle. Ramazan bayramınız mübarek olsun.

15 Temmuz 2015 Çarşamba

PRODUCER / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Diziden daha önce ufakta olsa burada bahsetmiştim .Bu sezon yayınlanması heycanla beklenen ama izleyenlerin hayal kırıklığına uğradığı dizi producer.

Senaryosunu You Came From The Stars 'ın senerasti Park Ji Eun'nun yazdığı 12 bölüm ve romantik-komedi türündeydi.
Diziyi bende merakla bekleyenlerdendim .Pek bi sevdiğim Gong Hyo Jin ve tabi ki Kim Soo Hyun'nun başrollerini paylaştığı diziyi izlemesem taş olurdum .

Dizi alışıldık Kore dizilerinden çok farklıydı.Kore TV sektörünün kamera arkası görüntülerini dizi yapmışlar.Karakterler çok gerçekçiydi.Türkiye de pek sevilmese de Kore de dizinin reytingleri oldukça iyiymiş hatta 2. sezonun çekileceği söylentileri var .

Ben diziyi sevenler arasındayım . Sevdiğim oyuncuların yanısıra eğlenceliydi dizi ama 2.sezonu olursa izler miyim emin değilim zaten aynı oyuncularla devam edeceğini de pek düşünmüyorum.


Baek Seung Chan (Kim Soo Hyun ) Yakışıklı uzaylımız bu dizide oyunculuğu ne kadar geliştirmiş olduğunu kanıtladı bence . Saf görünen ama oldukça kurnaz Baek seung chan KBS 'de satjyer PD olarak işe başlıyor .Sunbae 'si Tak Ye Ji 'ne aşık


Ra Joon Ma (Cha Tae Hyun ) KBS ' de varyete bölüm PD 'si.Tak Ye Jin ile çocukluk  aynı zamanda ev arkadaşı .Tak Ye Jin 'ne aşık ama kendisine bile itiraf edememiş .


Tak Ye Jin (Gong Hyo Jin ) Dizinin paylaşılamayan kadını.KBS'de müzik bölüm PD 'si .Çok sert ve kurnaz olduğunu iddia eden ama oldukça saf ve yumuşak kalpli .Ra Joon Mo  'ya aşık.


Cindy ( IU ) Oyunculukta da oldukça başarılı kanıtladı bence bu diziyle .Bir idolun yalnızlığını ,idol olma süürecin de yaşadığı zorlukları oldukça iyi yansıttı.Cindy şaşkın PD Baek Seung Chan 'a karşılıksız ,umutsuzca aşık

Dizinin diğer bir güzelliği Lee Seung Gi 'yi izlemekti. Kısacıkta olsa görmek güzeldi .Yakın zamanda dizi haberi verip sevindirir bizi umarım.


12 Temmuz 2015 Pazar

EX GİRLFRİEND CLUB /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Yine bir TVN  dizisi.TVN dizileri kenarda köşede kalmış ama keşfedenlerin oldukça sevdiği dizilerdir .Bu dizide bunlardan biriydi benim için . Çok fazla dikkat çekmeyen ( kore de reytingleri kötü oluğu için 16 bölüm olan dizi 12 bölümde erken final yaptı ) ama oldukça eğlenceli bir diziydi .

Başroller de :

Song Ji Hyo (Kim Soo Jin )
Bun Yo Han (Bang Myeong Soo)
Lee Yoon Ji (Aslan -Jang Hwa Young )
Jang Ji Eun (Kedi - Na Ji A )
Hwa Young (Tilki -RaRa)
Do Song Woo ( Jo Gun )


Myeong Soo eski sevgilileriyle yaşadığı olayları anlatan ve bu sayede ünlü olan webtoon yazarı.Sevgililerini aslan ,tilki,kedi şeklinde  çiziyor kızların  karakterleriyle oldukça uyumlu hayvanlar :)İnternette yayınlanan hikayesi film şirketinin de dikkatini çekince hikayesi filme çevrilmek isteniyor


Film şirketinin yapımcısı soo jin .İşini çok seviyor.Yönetici şirketi iflasın eşiğine getirince , şirketi kurtarmasının tek yolu bu filmi çekmek .Ne yazık ki soo jin'de myeong soo ile kısa süreli bişeyler yaşamış geçmişte .

Bu arada filmin çekileceğini duyan eski sevgililerinde dahil olmasıyla dizi tam bir ilişki karmaşasına dönüşür.

Ben diziyi izlerken eğlendim.Kadrosu oldukça sağlamdı .Özellikle Byun Yo Han çok sevimliydi .Lee Yoon Ji 'yi izlerken kim bu kız diye sürekli kafama takılıp araştırınca kendisinin The King 2 Hearts 'taki güzel prenses olacağı aklıma gelmemişti.Öğrenince ufak çaplı bir şok yaşamadım değil .İzleyince bana hak vericeksiniz .Dizi sonradan açılan dizilerden.İlk bölümlerde eski sevgili kavgaları sıksada sonradan güzel bir aşk hikayesine dönüşüyor .

8 Temmuz 2015 Çarşamba

THE SCHOLAR WHO WALKS THE NİGHT /2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

The scholar who walks the night bu uzun isimli diziyi izlemek için sabırsızlananlardanım.Uzun zamandır tarihi bir dizi izlememenin verdiği heyecan tabiki Lee Yoo Bi , üstüne birde içinde aşk,vampir gibi ögeler barındırdığını öğrenince diziyi başlamadan takip etmeye başladım .

Dizi bugün ( 8 temmuz ) MBC de başlıyor .Başrollerde

Lee Joo Gi
Le Yoo Bi
Shim Chang Mint
Lee Soo Hyuk
Kim So Eun



Konusu :
Vatana ihanet suçlamasıyla çöken üst düzey ailenin kızı (Lee Yoo Bi) erkek kılığında kitap satışı yapıyor .Gece yaptığı bir yürüyüş sırasında kendisini herkese cüzzam'lı yaşlı bilgin olarak tanıtan (Lee Joo Gi ) ile tanışır .Fakat yakışıklı bilginimiz vampirdir .

4 Temmuz 2015 Cumartesi

SENSORY COUPLE / 2015

Gönderen lovely zaman: 12:30 0 yorum

Dizinin konusu ve oyuncularından daha önce burada bahsetmiştim.Dizi bu sezon merakla beklediğim diziler arasındaydı  zira Park Yoo Chun 'u romantik komedilere çok yakıştırıyorum .


Choi Eun Seol ( Shin Se Kyung) okuldan eve geldiğinde anne ve babasını öldüren katille karşılaşır.Katilden kaçarken geçirdiği kaza sonucu komaya girer.6 ay sonra komadan uyandığında geçmişiyle ilgili hiç bir şeyi hatırlamıyor üstelik rengi değişen gözü sayesinde artık kokuları görebiliyor.Barkod cinayetinin tek tanığı olduğu için polis Oh Jae Pyo onu evlat edinir artık Cho Eun Seol ,Oh Cho Rim olarak hayatına devam eder.


Aynı gece Choi Moo Gak ( Park Yoo Chun ) 'ın kardeşi choi eun seol geçidiği kaza sonucu aynı hastanede tedavi oluyor .Katil isim benzerliğinden dolayı Choi Moo Gak 'ın kardeşini öldürüyor.Kardeşinin ölümü yüzünden geçirdiği ağır travma chi moo gak 'ı hissizleştirmiş,koku ve tad alma duygusunu kaybetmesine neden olmuştur.


Kwon Jae He ( Nam Goong Min ) ünlü şefimiz.Kız arkadaşı barkod seri katili tarafından öldürülmüş.Kendisi pek bir karizmatik ,yakışıklı .Şefle ilgili diziyi izlemeyenleri düşünerek yazacaklarımı bunlarla sınırlandırıyorum maalesef .

Bu arada CN Blue -jungshin 'de diziye konuk oyuncu olarak katılmıştı .


Abnormal summitte izlediğimiz  julien de konuk oyuncular arasındaydı

Benim dizi hakkında ki  düşüncelerime gelirsek  dizide mantık hataları olsa da diziyi  sevdiğim için beni çok fazla rahatsız etmedi .Park Yoo Chun ve Shin Se Kyung çok yakışmışlardı .Oh Cho Rim 'in deli dolu ,neşeli halleri   Choi Moo Gak 'ın hissiz ,duygusuz tavırları,deli gibi yemek yemesi ,kaynar içecekleri bir dikişte içimesi,aniden olduğu yerde uyuması çok sevimliydi  ayrıca içinde polisiye ,gerilim ,komedi ve aşk barındırdığı için izlenilesi... Dizi bu sezon oldukça ses getiren diziler arasındaydı hala izlemeyenler varsa izleyiniz izlettiriniz efenim .
 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review