9 Kasım 2014 Pazar

GU FAMİLY BOOK

Gönderen lovely zaman: 22:41


Romantik komediden bunalan bünyem farklı bir dizi izleme arayışına girince ufak bir araştırmayla 2013 yapımı gu family book u izlemeye karar verdim. Dizinin sevenleri çoğunlukta olsa da diziden nefret edenlerde var.Bende diziyi sevenlerdenim . Dizide fazla fantastik ögeler olsa da beni izlerken rahatsız etmedi. İzlerken hiç sıkılmadım,yok artık bu kadarı da fazla demedim :) belkide sevdiğim oyuncular bir ara olduğu içindir

Oyuncular:

Lee seung-gi  (choi kang-chi)
Choi jin-hyuk (koo wol-ryung)
Sung joon (gon)
Bae suzy (dam yeo-wool)

Wol-ryung jiri dağının efsanevi koruyucu ölümsüz gumihodur. Seo-hwa adında babası hainlikle suçlandığı için gisaeng olarak satılan kıza aşık olur. Kızı kurtarıp yaşadığı yerde saklar tabiki birbirlerine aşık olup evlenirler


Sevdiği kadın uğruna Wol-ryung insan olmaya karar verir bunun için  100 gün uygulaması gereken bazı kural vardır.Bunlarda biride gumiho olduğunu insanlardan saklamasıdır . Amacına ulaşmasına 11 gün kala seo-hwa askerler tarafından yakalınır .Wol-ryung sevdiği kadını kurtarmak için gumihoya dönüşür fakat sevdiği kadın wol-ryung gun bu halinden korkup ona ihanet eder .Bu ihanet wol-ryungun 1000 yıllık bir şeytana dönüşmesine neden olur .


Şeytan hali bile çok tatlı neyse biz konumuza dönecek olursak bu hazin olaydan sonra seo-hwa hamile olduğunu öğrenir ve yarı insan yarı gumiho kang-chi yi doğurur.Onun insanların içinde büyümesini istediği için sepet içinde nehre bırakır. Kang-chi yüzyıl hanının sahibi park moo-sol tarafından evlat edinilir.Kang-chi çok sevimli ve çok sıcak bi karakterdi .Dizi boyunca onun yaşadığı bütün acıyı mutluluğu içimde hissettim .


 Bundan sonra choi kang-chi'nin insan olmadığını öğrenmesi, insan olmak için çabaları ve yeo-woola olan büyük aşkını ,tabiki bitmek bilmeyen entirkalar,öldürmek istediğiniz bi kötü adam bolca gözyaşı ,güzel dövüş sahneleri izliyoruz.Dizi hep ağlatmadı tadında komik sahnelerde vardı.


Bu sahnede olduğu gibi dadının kang-chi ve gon 'u bu halde görüp yanlış şeyler düşünmesi :)


Dizinin sonu o kadar ağladıktan sonra iyimiydi değilmiydi bilemedim ama ilginç olduğu kesin.Allah herkese sevdiği kadını 422 yıl bekleyecek sadakatta bi erkek nasip etsin.Hala izlememiş olup farklı dizi arayışında olanlar varsa kesinlikle izlemeli.Şiddetle tavsiye edilir efenim :)





0 yorum:

Yorum Gönder

 

kore delisi Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review